Arxiu Municipal de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Nou repositori digital de l’Arxiu Municipal de Lleida

Nou repositori digital de l’Arxiu Municipal de Lleida

Presentació del nou repositori de preservació, gestió i difusió dels fons documentals digitalitzats per l'Arxiu.

Avui us volem presentar el projecte de preservació, gestió i difusió dels fons documentals digitalitzats per l’Arxiu en què hem estat treballant els darrers temps. Ja teniu a l’abast, en el nostre web, la versió actualitzada i modernitzada del nou repositori de documentació “Pandora”, desenvolupat per l’empresa Cran Consulting SL.

Aquesta nova eina permetrà als usuaris la recuperació de les imatges digitals dels fons documentals a partir d’avançats criteris de cerca com ara el tipus de document, la capçalera, la data, l’interval entre dates...

La nova versió, que ara us presentem, té un accés web més senzill i intuïtiu que facilitarà les cerques dels investigadors i els permetrà l’accés a les còpies digitalitzades, preservant així la conservació dels originals.

Des de l’Arxiu Municipal continuem treballant amb l’objectiu d’apropar-nos al ciutadà i facilitar l’accés a la documentació pública.

L’Arxiu de la Ciutat vetlla per la preservació, conservació i difusió del patrimoni documental local entès des d’un punt de vista global, amb l’objectiu final d’esdevenir un centre de recuperació i difusió de la memòria del municipi.


Contactar | Avís legal

Plaça Paeria, 1 - 25007 - Lleida | Tlf 973 700 352 | Fax 973 700 665 | arxiu@paeria.cat
© La Paeria - Ajuntament de Lleida