Arxiu Municipal de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies L’Arxiu i els mitjans de comunicació. Secció mensual en un programa de TV Lleida

L’Arxiu i els mitjans de comunicació. Secció mensual en un programa de TV Lleida

Un dels objectius dels arxius és difondre el patrimoni documental que custodien i fer-lo arribar a la ciutadania per qualsevol mitjà de comunicació possible.

La temporada 2021-2022, l’Arxiu de la ciutat, per primer cop ha estat present en un programa de televisió, en concret ha participat en una secció mensual del programa “A diari” de Lleida Televisió, sota el títol “Històries de ciutat”, amb l’objectiu de donar a conèixer als espectadors la història de Lleida a partir de les fonts documentals que custodiem.

Aquest altaveu ens ha donat l’oportunitat de donar a conèixer la gran diversitat de documentació que es conserva a l’Arxiu municipal i de fer descobrir la història des de múltiples punts de vista. A la vegada que hem parlat dels documents, hem donat veu a especialistes i investigadors que estan fent recerca en alguns dels temes què hem tractat, amb l’objectiu de mostrar l’Arxiu com un espai que no sols salvaguarda la història sinó també com un espai d’estudi i d’investigació.

Amb el doble propòsit de poder garantir l’accés a tots els programes de la temporada i de tenir un espai on unificar totes les notícies, mencions i participacions de l’Arxiu en els mitjans de comunicació, hem creat una nova pàgina en el nostre web on sota el títol L’Arxiu als Mitjans anirem incorporant els enllaços i hi podreu accedir de manera permanent.


Contactar | Avís legal

Plaça Paeria, 1 - 25007 - Lleida | Tlf 973 700 352 | Fax 973 700 665 | arxiu@paeria.cat
© La Paeria - Ajuntament de Lleida