Arxiu Municipal de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Dia Internacional dels Arxius 2018

Dia Internacional dels Arxius 2018

 

Com cada any amb motiu del Dia Internacional dels Arxius des de l’Arxiu Municipal de Lleida vam plantejar una acció divulgativa per als companys/es de la Paeria.

Aquest any 2018, a l’igual que el passat any, vàrem voler fer èmfasi en el concepte de patrimoni i també en el de col·laboració entre diferents equipaments culturals municipals. En aquesta ocasió, ens vam traslladar a la seu de la Regidoria de Cultura, a l’edifici de l’antic casal de Joventut Republicana, on vam oferir als companys/es l’oportunitat de descobrir els orígens, la tradició i l’evolució de la cultura popular lleidatana, a partir de documents conservats a l’Arxiu, els quals van servir de base perquè els tècnics de Cultura articulessin el seu relat.

Amb la nostra condició d’Arxiu de la Ciutat portem intrínsec el concepte històric i patrimonial donat que conservem documentació des del segle XII. Recordem que els documents són els testimonis de l’activitat desenvolupada per qualsevol institució, entitat, associació, família,... al llarg dels temps.


Contactar | Avís legal

Plaça Paeria, 1 - 25007 - Lleida | Tlf 973 700 352 | Fax 973 700 665 | arxiu@paeria.cat
© La Paeria - Ajuntament de Lleida