Arxiu Municipal de Lleida
Esteu aquí: Inici Notícies Consulta en línia de les Actes del Ple de 1972

Consulta en línia de les Actes del Ple de 1972

L'Arxiu Municipal de Lleida, amb el suport de la Secretaria General de l'Ajuntament de Lleida, posa a l'accés de tothom, a través del nou Arxiu Digital del web municipal, les actes dels quatre Plens Extraordinaris celebrats durant l'any 1972.

Durant el 1972 no es van realitzar plens ordinaris i tots els acords aprovats en sessions del ple queden recollits en les quatre actes que ara us presentem. Aquestes actes ens permeten descobrir com, des de l'Ajuntament, s'estava treballant a fons en la redacció del nou Pla General d'Ordenació Urbana, alhora que s'executaven importants obres de millora i modernització de l'urbanisme del Centre Històric i l'Eixample, però sobretot s'estava fent arribar l'enllumenat públic i la xarxa de clavegueram a barris com els Magraners, el Secà de Sant Pere, Balàfia, Cappont... També és important destacar que fou també durant 1972 quan s'iniciaren els estudis a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.

Des de l'Arxiu continuem treballant amb l'objectiu de facilitar la consulta d'aquests documents fonamentals per estudiar la història de la Paeria i de la ciutat de Lleida. Els treballs de digitalització els ha dut a terme l'empresa IMTHE– Tratamiento y Gestión documental SL.


Contactar | Avís legal

Plaça Paeria, 1 - 25007 - Lleida | Tlf 973 700 352 | Fax 973 700 665 | arxiu@paeria.cat
© La Paeria - Ajuntament de Lleida